Home Кримінал В Новоград-Волинському районі поліцейські затримали 48-річного лісокрадія

В Новоград-Волинському районі поліцейські затримали 48-річного лісокрадія

95

Оперативно відреагувавши на телефонне повідомлення, поліцейські Новоград-Волинського відділу поліції затримали потенційного крадія лісоматеріалів.

Усі обставини з’ясовуються у рамках досудового розслідування. Увечері 18 серпня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що хтось розукомплектовує на околиці с. Стрієва належний місцевому господарству штабель лісопродукції.

На місце події виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції, які застали за роботою невідомого чоловіка. Той якраз завантажував черговою дерев’яною колодою свій гужовий віз, в якому вже знаходилися з десяток ясенів та грабів.

Викритим у правопорушенні виявився 48-річний місцевий житель, який зізнався, що таким чином хотів поповнити запаси деревини у власному домогосподарстві. Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here