Home Кримінал В Любарському районі чоловік зберігав маківки в кузові іграшкового автомобіля

В Любарському районі чоловік зберігав маківки в кузові іграшкового автомобіля

199

Під час санкціонованого обшуку в будинку 42-річного жителя с. Іванківців Любарського району правоохоронці виявили посуд та пакунки з наркотичним вмістом. А на власному городі чоловік виростив понад півтисячі рослин маку та кілька рослин коноплі.

Як поідомляють у поліції, у літній кухні господар зберігав пластикові пляшки з коричневою рідиною із специфічним запахом розчинника, за попередніми даними – наркотичною речовиною. Там же слідчі виявили поліетиленовий пакет з близько 0,5 кг рослин маку, різний посуд (навіть пристосований під нього кузов іграшкового автомобіля) із коробочками маку та залишками рослинної маси. Також поліцейські виявили коробку зі шприцами та інші ємності із хімічними речовинами, що можуть використовуватись для виготовлення наркотиків.

На городі та в садку чоловіка поліцейські виявили серед бур’янів грядку з маком та коноплями. Усі рослини спололи. Правоохоронці нарахували 550 рослин маку та ще 6 рослин коноплі.

Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here