Home Кримінал В Коростенському районі чоловік вбив товариша по чарці дерев’яним стільцем

В Коростенському районі чоловік вбив товариша по чарці дерев\’яним стільцем

111

Днями до чергової частини Коростенського міськвідділу міліції зателефонувала жителька одного із сіл району і повідомила, що в сусідському будинку вона виявила тіло господаря з розбитою головою.

– За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду місця події версія про насильницьку смерть чоловіка підтвердилась, неподалік від тіла загиблого було виявлено та вилучено уламки дерев’яного стільця з бурими плямами. Оперативники розпочали роботу зі встановлення всіх обставин, – розповів начальник Коростенської міліції Ігор Жміда.

Було з’ясовано, що 35-річний чоловік раніше мав проблеми із законом і проживав у будинку сам. За словами селян, час від часу до нього навідувалися товариші на хмільні гостини. Напередодні увечері люди бачили, що в домогосподарстві загиблого гостював 34-річний односелець, який також мав за плечима судимість за вчинення тяжкого злочину. Упродовж кількох годин правоохоронці встановили його місцеперебування.

Нині чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Водночас інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України,  інформує Коростенський МВ УМВС. Затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. На даний час триває проведення низки призначених у справі експертиз.

Відповідно до чинного кримінального законодавства, за умисне вбивство чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here