Home Кримінал В Коростені затримали двох закарпатських скупників бурштину

В Коростені затримали двох закарпатських скупників бурштину

144

18 травня у м. Коростені працівники обласного Управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції та місцевого відділу поліції провели огляд кімнати в місцевому готелі, де проживали двоє жителів Закарпаття. Поліцейські вилучили майже кілограм каміння бурштину та ваги.

В готельному номері, де правоохоронці провели огляд, проживали двоє жителів м. Мукачевого віком 26 та 43 роки. В кімнаті поліцейські виявили пакунок з камінням бурштину та торгівельні ваги.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.За поясненням чоловіків, вони приїхали на Житомирщину з метою купівлі «сонячного каміння» та подальшого його продажу за кордон.

Як повідомляють у поліції, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.Чоловікам загрожує покарання від піврічного арешту до обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here