Home Кримінал В Коростені у колодязі знайшли вбитого 56-річного чоловіка

В Коростені у колодязі знайшли вбитого 56-річного чоловіка

139

Тіло жителя м. Коростеня виявили у недіючому колодязі у райцентрі. Поліцейські оперативно встановили особи і загиблого, і чоловіка, який позбавив його життя. Останнього затримано. Триває досудове розслідування.

Про моторошну знахідку на дні недіючого колодязя в одному з домоволодінь м.Коростеня до поліції повідомила місцева жителька.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З шахти підняли закутане у ряднину і перев’язане мотузкою тіло мертвого чоловіка. Загиблим виявився 56-річний раніше судимий житель райцентру.

Про це інформують у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

У рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські з’ясували, що загиблий ніде не працював і зловживав алкоголем. У домоволодінні, на території якого було виявлено його тіло, проживають особи, які ведуть аналогічний спосіб існування. Тож при розмові з 38-річним господарем була встановлена його безпосередня причетність до вчинення тяжкого злочину.

За словами чоловіка, усередині листопада загиблий прийшов до його хати, де вони разом пиячили. Після чергової чарки зав’язався конфлікт, внаслідок якого господар побив свого гостя до непритомності. Не переймаючись, чи той ще живий, він закутав тіло у зірвану з вікна штору, перев’язав мотузкою, потім витягнув на вулицю і вкинув у старий колодязь.

 

Поліція затримала чоловіка за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.За вчинення жахливого злочину затриманому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here