Home Кримінал В Іршанську вбили 28-річного чоловіка

В Іршанську вбили 28-річного чоловіка

112

Тіло 28-річного чоловіка з видимими різаними ранами було знайдено в одному із закинутих приміщень на околиці селища 3 квітня.

Поліцейські, досліджуючи обставини смерті загиблого, встановили причетність, а 23 червня і затримали на підставі зібраних доказів жителя м. Івано-Франківська. Нині чоловік під вартою.

Як з’ясувалось під час збору інформації про загиблого, раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності і, окрім того, був наркозалежним. Перевіряючи осіб, з якими упродовж останнього часу контактував чоловік, розшуківці отримали відомості про можливу його причетність до крадіжки з будинку.

Згодом поліцейські встановили, що саме після розмови із представником обікраденої родини, чоловіка більш не бачили живим.

Ці та інші відомості, а також речові докази, вилучені на місці події, дозволили встановити причетність до події 24-річного жителя м. Івано-Франківська.

– Зустріч загиблого та затриманого відбулась на території закинутого приміщення колишньої інфекційної лікарні і фактично переросла у конфлікт, під час якого і було завдано смертельних тілесних ушкоджень, – розповів начальник Управління карного розшуку Віктор Бугира.

За висновком експертів, смерть чоловіка настала від гострої крововтрати унаслідок різаної рани.

На даний час відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here