Home Кримінал Уродженка Житомирщини у столиці займалася сутенерством

Уродженка Житомирщини у столиці займалася сутенерством

132

Співробітники Національної поліції у Києві припинили діяльність організованої групи, яка займалася сутенерством у столиці.

Злочинна банда нараховувала 30 чоловік, а чисельність дівчат, які надавали послуги сексуального характеру, перевищувала 70 осіб.

Організатором цього «бізнесу», який нараховував 10 борделів та 7 «штабів», звідки здійснювалося керування всією діяльністю, виявилася уродженка Житомирської області.

Обов`язки між членами угруповання розподілялися вкрай чітко з метою забезпечення безперервного та налагодженого робочого процесу. Зароблені ж кошти перераховувалися на банківські рахунки фізичних осіб задля маскування їхнього походження. Місячний прибуток від заняття такою діяльністю складав близько 2 мільйонів гривень.

Оперативними групами проведено 18 санкціонованих обшуків з одночасним проведенням допитів причетних до цього кримінального правопорушення.

У ході обшукових заходів було вилучено: 94 мобільні телефони, 16 ноутбуків, 8 системних блоків, 23 системи відеонагляду, 16 банківських карток, 4 сервери, 5 накопичувачів інформації, 40 тисяч гривень та дві тисячі франків (що еквівалентно 50 тис. гривень), а також бухгалтерську документацію.

Як повідомляють у поліції, організатору злочинної групи повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їй загрожує до семи років позбавлення волі. Продовжуються слідчо-оперативні заходи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here