Home Кримінал У житомирянина викрали автівку, яку він припаркував біля багатоповерхівки

У житомирянина викрали автівку, яку він припаркував біля багатоповерхівки

144

Зранку 25 травня патрульні отримали виклик, що з подвір’я багатоповерхівки по вулиці Героїв Десантників зник автомобіль.

Прибувши за адресою, поліцейські встановили, що громадянин України – власник транспортного засобу, який тимчасово проживає в Польщі, приїхав в Україну на деякий час на англійській автівці, яку невдовзі й викрали.

Три дні автомобіль марки "Мерседес Спринтер" мав перебувати на території держави.

26 травня мав скінчитися термін транзиту і транспортний засіб повинен був виїхати за кордон.

Проте вже 24 травня невідомий зорганізував крадіжку.

Патрульні встановили: чоловік, який мешкає на другому поверсі, залишив бус біля будинку. Вікна квартири виходили як раз на місце, де був припаркований транспортний засіб.

Поліцейські з’ясували, що з 21-ї до 21.30 год за адресою виклику приїхав автомобіль з маніпулятором і погрузив на борт Мерседес, від’їхавши у невідомому напрямку.

Сусід в той самий час дивився у вікно. Те що відбувалося, його насторожило і чоловік записав номерні знаки маніпулятора.

Власник автотранспорту вже під ранок виявив відсутність свого автомобіля.

Патрульним знадобилася година, щоб розшукати зниклий транспорт.

Обстеживши всі гаражні кооперативи по місту, поліцейські виявили зазначений автомобіль в одній з промислових баз по вулиці Парниковій.

Заявник свій авто впізнав. Написав заяву, автомобіль доправлений на арешт майданчик. Слідчі встановлюють факт викрадення і перевіряють чи не мав намір власник авто вчинити шахрайські дії.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here