Home Кримінал У житомирян крадуть мобільні телефони посеред вулиці під час розмови

У житомирян крадуть мобільні телефони посеред вулиці під час розмови

186

Патрульна поліція Житомира попереджає: у темну пору доби уникайте розмов по мобільному телефону на вулиці. Такими діями ви провокуєте злодіїв.

В ніч з 20-го на 21-ше січня патрульні зафіксували два випадки здійснення відритого заволодіння особистими речами у громадянок посеред вулиці.

Перша подія трапилася о 20-тій годині 20 січня по Бориса Тена. Дівчина йшла вздовж вулиці і розмовляла по телефону.

Невідома особа підбігла ззаду і, приснувши в лице перехожій зі сльозогінного балончика, вирвала з рук засіб звязку. Патрульні прийняли заяву від потерпілої.
Інша подія трапилася близько 3-ї години ранку. По проспекту Перемоги до патрулів звернулася громадянка повідомивши, що за декілька хвилин невідомий вирвав у неї х рук мобільний, коли остання розмовляла з матір’ю, і побіг в сторону площі.

Патрульні посадили заявницю в автопатруль і розпочали обстеження прилеглої території.

За годину часу потерпіла по вулиці Велика Бердичівська побачила свого кривдника. Особа, намагаючись втекти, забігла до приміщення Лото маркету, де його і затримали патрульні.

Під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у громадянина мобільний телефон, який заявниця впізнала.

Особу патрульні доправили до міського відділку поліції, де поліцейські встановили, що громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу, за що і відбув покарання у вигляді позбавлення волі на три роки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here