Home Кримінал У Житомирській області поліцейські знайшли біля автотраси повішеними двох собак

У Житомирській області поліцейські знайшли біля автотраси повішеними двох собак

111

Двох собак знайшли повішеними на дереві патрульні поліцейські в лісосмузі поблизу траси Київ-Чоп на Житомирщині. Світлини потрапили в інтернет і викликали хвилю обурення серед зоозахисників, які вимагають від поліції розслідувати нелюдський учинок, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Cобаки висіли ось на тому дереві, доволі на великій відстані. Склалося відчуття, що їх хотіли приховати. Тварини були підвішені за шию до гілля дерева. Здивувало нелюдське відношення до тварин, моторошне видовище", – зізнається інспектор патрульної поліції Руслан Паламарчук.

"Це дуже жахливий випадок, це ще раз свідчить, що є жорстокість, і вона повинна бути покарана. Я сподіваюся, що над ними не знущалися, але судячи… Я не розумію просто мети цього", – каже керівник центру захисту тварин Олександра Мельник.

Зоозахисники кажуть, що випадки жорстокості до тварин почастішали. Саме зараз волонтери вихожують собаку, в яку хтось стріляв із рушниці.

"У хребті була куля, інша повністю розірвала кістку на лапі", – каже представник центру захисту тварин Ольга Стельмахова. Волонтери вже звернулися до поліції з проханням розслідувати ці випадки знущання над собаками. Тіла вбитих тварин віддали на експертизу.

Якщо буде встановлено, що собак вішали ще живими, поліція відкриє кримінальне провадження за статтею жорстоке поводження з тваринами.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here