Home Кримінал У Житомирі затримали двох парубків, які намагалися обікрасти кафе

У Житомирі затримали двох парубків, які намагалися обікрасти кафе

91

 Оперативно зреагувавши на спрацювання сигналізації на охоронюваному об’єкті в обласному центрі, працівники наряду поліції охорони затримали молодиків, які намагалися винести з кафетерію акустичну систему.


Сьогодні, 19 квітня, близько 5-ї години ранку, черговий наряд групи реагування УПО отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації  в одному з міських кафе. 

За лічені хвилини прибувши за вказано адресою, поліцейські обстежили приміщення та прилеглу територію. У результаті виявили прорізаний брезент літньої тераси та помітили двох молодиків, які знаходились усередині. В руках один з них тримав колонки від акустичної системи. Також неподалік поліцейські знайшли ніж, яким ймовірно парубки пошкодили брезентовий тент літнього майданчику.

На місце затримання молодиків було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції та повідомлено власника кафе.

Затриманими, як з’ясувалося, виявилися місцеві жителі, 2001-го та 2002-го років народження. Їх було доставлено до Житомирського відділу поліції. Нині усі обставини з’ясовуються. Попередня правова кваліфікація події – ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Управління поліції охорони в Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here