Home Кримінал У Житомирі затримали 52-річного іноземця, який намагався поргабувати чужу квартиру

У Житомирі затримали 52-річного іноземця, який намагався поргабувати чужу квартиру

105

 На спрацювання сигнального сповіщення про проникнення на  охоронюваний об’єкт поліцейські прибули за 2 хвилини.

Помітивши їх авто, незнайомець намагався втекти через вікно квартири, куди заліз.  Охоронці затримали підозрюваного, який виявився вихідцем з кавказького регіону.

14 квітня близько 22.00 від чергової пульту централізованого спостереження наряд реагування отримав тривожний сигнал про спрацювання сигналізації в охоронюваній квартирі в центрі м. Житомира.

Вже за 2 хвилини поліцейські були на місці події. При обстеженні приміщення вони виявили пошкоджене вікно, а ще за мить з нього вистрибнув невідомий, який кинувся втікати.


Поліцейські охорони затримали незнайомця.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники якої задокументували усі обставини та з’ясували, що затриманий – 52-річний громадянин іншої держави, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. 


Розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Нині поліцейські перевіряють можливість його причетності до інших подібних правопорушень.


Управління поліції охорони в Житомирськійобласті

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here