Home Кримінал В Житомирській області судитимуть організатора та членів злочинної групи, які продавали наркотики

В Житомирській області судитимуть організатора та членів злочинної групи, які продавали наркотики

99

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту особливо небезпечних наркотиків, вчиненого злочинною групою, організатор якої – колишній начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Житомирського міськвідділу УМВС України в Житомирській області.

Як повідомлялося раніше, організована злочинна група налагодила міжрегіональний канал постачання наркосировини. Зокрема, під час проведених санкціонованих обшуків у Житомирі та Львівській області вилучено майже 60 кг макової соломки, майже 2 тис медичних шприців із залишками рідини, а також грошові кошти – майже 70 тис грн та 26 тис доларів США.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. ч. 3 ст.307, ч.3 ст. 311 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинене організованою групою в особливо великих розмірах) скеровано до Богунського районного суду м. Житомира.

Публічне обвинувачення у суді забезпечуватиме прокуратура області. За скоєний злочин санкцією суворішої – 307 статті КК України передбачено позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here