Home Кримінал У Житомирі поліцейські знайшли у двох молодиків наркотики

У Житомирі поліцейські знайшли у двох молодиків наркотики

89

 23 листопада працівники поліції виявили згорток з рослинною масою та ампулу з порошком у помешканні 32-річного житомирянина. Цього ж дня паперовий згорток з рослинною масою виявили і у 34-річного перехожого. За попередніми даними чоловіки зберігали наркотичні речовини.

Санкціонований обшук було проведено в квартирі, де проживає 32-річний житомирянин. Як з’ясувалось, чоловік зберігав вдома паперовий згорток з подрібненою рослинною масою та скляну ампулу з порошкоподібною речовиною Тут же знаходився пристрій для куріння наркотичних засобів.

Увечері дільничні офіцери поліції зупинили на вулиці підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду з’ясувалось, що він зберігає в кишені згорток з рослинною масою.


На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції, які вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.


Нині розпочато кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За такі дії чоловікам може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
 
Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here