Home Кримінал У Житомирі поліцейські затримали молодика з наркотиками

У Житомирі поліцейські затримали молодика з наркотиками

129

3 січня у м. Житомирі правоохоронці виявили у жителя сусідньої області 2 поліетиленових та 19 паперових пакетиків з порошкоподібною речовиною, за попередніми даними,– наркотичним засобом.

Молодик, як з’ясувалось, 24-річний житель Київської області, розповів, що у пакунках знаходиться заспокійливий засіб, який він зберігає для власного споживання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці задокументували подію та вилучили виявлену речовину. Нині її направлено на експертне дослідження, інформують в поліції.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here