Home Кримінал У Житомирі на 8 років відправили за грати рецидивіста за...

У Житомирі на 8 років відправили за грати рецидивіста за розбещення неповнолітньої

106

 У четвер, 15 березня 2018 року, у Житомирі закінчився судовий розгляд справи щодо обвинувачення рецидивіста у розбещенні неповнолітньої.

Житомирська місцева прокуратура, яка забезпечувала у суді публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 156 КК України, на підставі зібраних досудовим слідством беззаперечних доказів, довела у суді вину 55-річного чоловіка у скоєнні розбещення неповнолітньої та наполягла на призначенні максимального строку покарання.

Відтак, вироком Богунського районного суду м. Житомира зловмисника  визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років.


Нагадаємо, що 55-річний чоловік, уродженець Житомира, раніше неодноразово (9 разів) відбував покарання, у тому числі за злочини проти статевої недоторканості щодо неповнолітніх.


Разом з тим, звільнившись у серпні 2016 року від відбування покарання за законом Савченко, вже у листопаді 2017 року скоїв у Житомирі розпусні дії щодо малолітньої, після чого покинув місто.
З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного, його оголошено у розшук. 


Завдяки професійним діям органів правопорядку, злочинця було затримано  у Запоріжжі. 


Відразу ж за клопотанням, погодженим місцевою прокуратурою, затриманому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, яке на час досудового та судового слідства неодноразово продовжувалося. 
Із залу суду обвинувачений також відправлений у слідчий ізолятор, де перебуватиме до набуття вироком законної сили. 


Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here