Home Кримінал У жителів двох районів Житомирщини поліцейські знайшли наркотики у будинках

У жителів двох районів Житомирщини поліцейські знайшли наркотики у будинках

98

 Під час огляду помешкань жителів Овруцького та Коростишівського районів поліцейські виявили запаси висушеної рослинної маси. За попередніми даними, господарі зберігали нарковмісні рослини – коноплі.

Уранці 7 жовтня працівники Овруцького відділення поліції провели санкціонований обшук будинку, в якому проживає 44-річний житель району. У помешканні поліцейські виявили пакет з висушеною рослинною масою та пристрій для куріння конопель.

Цього ж дня у Коростишівському районі поліцейські оглянули будинок 40-річного місцевого жителя. Як з1ясувалось, чоловік заховав вдома сухе листя, за зовнішніми ознаками схоже до конопель


Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


За вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Правоохоронці з’ясовують походження зілля та мету його зберігання.


Законодавством незаконні оборудки з нарковмісними речовинами караються  від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.
 
Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here