Home Кримінал У Новоград-Волинському районі для 36-річного чоловіка сімейна вечеря закінчилася трагічно

У Новоград-Волинському районі для 36-річного чоловіка сімейна вечеря закінчилася трагічно

103

22 квітня до районної лікарні було госпіталізовано 36-річного жителя с. Романівки з пораненням грудної клітини. Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловікові завдав під час сімейної сварки співмешканець сестри. У рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування усіх обставин.

За попередньою інформацією, того вечора у квартирі, де відбувались події, знаходились потерпілий, його мати та сестра із співмешканцем і неповнолітньою донькою. Вони усі проживають у цій оселі, а того дня після господарських робіт на городі зібрались за вечерею.

Конфлікт між чоловіками виник раптово після спільного вживання спиртних напоїв. Сутичка швидко перейшла у бійку, у результаті чого молодший з чоловіків, отримав ножові поранення грудної клітини.

Нині потерпілий перебуває у лікарні. Інший учасник інциденту, 45-річний місцевий житель,  пояснити свої дії поліцейським під час першочергового з’ясування обставин не зміг через надмір вжитого алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення причин та мотивів кримінального правопорушення.

Як повідомляють у поліції, підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 5 до 8 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here