Home Кримінал У Коростені поліцейські вилучили метадон, опій та марихуану

У Коростені поліцейські вилучили метадон, опій та марихуану

145

29 вересня під час одночасних санкціонованих обшуків у будинках жительок райцентру працівники поліції вилучили наркотичні засоби загальною вартістю, за цінами чорного ринку, понад 60 тисяч гривень. Господарки домоволодінь обґрунтовано підозрюються у причетності до незаконного обігу наркотиків.

У ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, поліцейські зібрали відомості щодо наявності заборонених речовин у будинках кількох жителів м. Коростеня.

– З метою забезпечення збереження речових доказів та попередження можливого знищення наркотичних засобів нами одночасно із залученням додаткових сил поліцейських у трьох оселях представників ромської народності було проведено санкціоновані обшуки, – розповів начальник Управління з обслуговування Волинської, Рівненської та Житомирської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко. – У результаті спроби осіб, причетних до нелегального поширення наркотиків, заховати метадон та інші речовини виявились невдалими. У будинку та підсобних приміщеннях вилучені красномовні свідчення протиправної діяльності.

У квартирі 56-річної жінки виявлено близько 10 гр розфасованого метадону та 100 мл опію. У підсобних приміщеннях домогосподарства 32-річної жительки райцентру поліцейські знайшли 20 розфасованих поліетиленових згортків із подрібненою рослиною масою зеленого кольору загальною вагою до 1 кг. А у ще однієї їх спільниці, 53-річної коростенки, було виявлено 200 мл «ширки» у пляшечках.

Усе вилучене нині направлено на відповідне експертне дослідження. За цінами чорного ринку, такий наркотовар може вартувати понад 60 тисяч гривень.

Як повідомляють у поліції, нині розслідування кримінального провадження триває. Встановлюються канали надходження наркотичних засобів та їх подальше розповсюдження. У поліцейських є підстави стверджувати, що усі троє жінок пов’язані між собою протиправною діяльністю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here