Home Кримінал Суддя з Житомира несвоєчасно подав декларацію

Суддя з Житомира несвоєчасно подав декларацію

97

Органи прокуратури Житомирської області забезпечуватимуть розгляд у суді адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) щодо працівника суду.

Установлено, що суддя Корольовського районного суду м. Житомира порушив вимоги антикорупційного законодавства щодо фінансового контролю.

Зокрема, працівник суду несвоєчасно, лише 21 лютого 2017 року (майже через чотири місяці), подав за 2015 рік електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

У той час, коли граничний строк подачі декларації, яку необхідно було заповнити на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, закінчився ще 30.10.2016.

За погодженням з прокуратурою області, працівниками Управління захисту економіки в області складено адміністративний протокол про вчинене суддею адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та скеровано до суду для розгляду по суті.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here