Home Кримінал Прокуратура наполягає на взятті під варту керівника Бердичівського райсектора міграційної служби, затриманого...

Прокуратура наполягає на взятті під варту керівника Бердичівського райсектора міграційної служби, затриманого на хабарі

89

 Під процесуальним керівництвом прокуратури області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання начальником районного сектора управління міграційної служби в області неправомірної вигоди на суму 3500 грн.

У середу, 21 березня 2018 року, Корольовський районний суд м. Житомира розглянув клопотання, погоджене з прокуратурою області, щодо обрання посадовій особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Ухвалою суду підозрюваній обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічний час.
 
Однак прокуратура області, з метою забезпечення належного досудового розслідування, наполягає на застосуванні суворішого запобіжного заходу. 
 
У зв’язку з цим наразі вирішується питання щодо оскарження ухвали суду та подання апеляційної скарги про взяття особи під варту.
 
Нагадаємо, минулого вівторка, 20 березня 2018 року, правоохоронці затримали керівника Бердичівського районного сектора управління міграційної служби в області під час одержання нею чергової частини неправомірної вигоди на суму 3500 грн. Чиновниця вимагала та одержала неправомірну вигоду за прискорення та безперешкодну видачу закордонних біометричних паспортів.
 
 Наразі підозрювану також відсторонено від посади.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here