Home Кримінал Поліція затримала житомирянина, який на очах у мешканців багатоповерхівки підрізав хлопця

Поліція затримала житомирянина, який на очах у мешканців багатоповерхівки підрізав хлопця

107

На одній з вулиць  Житомира 5 травня  сталася суперечка між двома чоловіками, у ході якої один з них отримав проникаюче ножове поранення. У результаті потерпілий доставлений у лікарню, а підозрюваний у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затриманий поліцейськими. Розпочато кримінальне провадження.

Повідомлення про бійку у дворі багатоквартирного будинку надійшло до поліції близько 17.40.
На місці події поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками стався короткотривалий конфлікт, у ході якого один з них застосував ножа до іншого.

Потерпілого, як з’ясувалось 25-річного житомирянна, «швидка» доставила до хірургічного відділення лікарні з попереднім діагнозом проникаюче поранення грудної клітини з пошкодженням артерії та правої легені.

Його опонент після нанесення поранення поспішив з місця події зникнути. Втім поліцейські затримали чоловіка уже цього ж вечора.

Від виявився місцевим жителем, 1990 року народження. Свою причетність до події не заперечує, втім причин конфлікту не пояснює.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Йому може загрожувати ув’язнення на термін від 5 до 8 років.
І потерпілий, і затриманий раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here