Home Кримінал Поліція затримала чоловіка, який зарізав 27-річного житомирянина у його квартирі

Поліція затримала чоловіка, який зарізав 27-річного житомирянина у його квартирі

123

 Побутовий конфлікт, що стався увечері 21 вересня між двома чоловіками, став фатальним для одного з його учасників. Поліція затримала винуватця.

Усі обставини з’ясовуються у ході розпочатого кримінального провадження.

Близько 22 години до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть жителя обласного центру від поранення у черевну порожнину. 


На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які з’ясували, що загиблим є 27-річний житомирянин. Події розгорнулися у квартирі цивільного подружжя. Зі слів господині було встановлено, що її чоловік поконфліктував з товаришем під час вечері зі спиртним.


Раптом між обома розгорілася суперечка, у якій господар як останній аргумент до опонента використав ніж. А злякавшись накоєного, утік. Медики, які прибули за викликам, не змогли нічим зарадити. Чоловік помер під час надання йому допомоги. 


31-річного винуватця-втікача поліцейські розшукали уже за півгодини. Чоловік у вчиненому зізнався. Його затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, нині вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу. За спричинення товаришу тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст.121 ККУ), чоловікові може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції  Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here