Home Кримінал Поліція вилучила наркотики у бердичівлянина та жительки Коростеня

Поліція вилучила наркотики у бердичівлянина та жительки Коростеня

105

7 грудня працівники поліції виявили шприц з рідиною у 28-річного бердичівлянина. А за місцем проживання 60-річної коростенки – поліетиленовий пакет з рослинною масою. За попередніми даними, жителі області зберігали наркотичні речовини.

У м. Коростені поліцейські проводили санкціонований обшук у квартирі 60-річної місцевої жительки. У результаті в помешканні виявили пакет з подрібненою рослинною масою характерного вигляду.

У Бердичеві шприц з прозорою рідиною у кишені куртки зберігав 28-ріний перехожий. Правопорушення виявили працівники сектору реагування патрульної поліції, які увечері охороняли правопорядок на вулицях міста. Працівники слідчо-оперативних груп поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.

Нині триває подальше з’ясування обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За вчинення правопорушень жителям області може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here