Home Кримінал Поліцейські затримали 43-річного чоловіка, який обкрадав квартири у Бердичеві

Поліцейські затримали 43-річного чоловіка, який обкрадав квартири у Бердичеві

113

Працівники кримінального блоку Бердичівського відділу поліції затримали 43-річного раніше судимого чоловіка, який обкрадав жителів райцентру. Нині встановлена його причетність до трьох подібних злочинів.

За заявами власників, з їх домівок зникали як гроші, так і побутова техніка та золоті вироби. У всіх випадках зловмисник проникав до квартир, підбираючи ключа до вхідних дверей.Відтак працівники кримінальної поліції провели низку оперативних заходів. У результаті встановили особу та затримали підозрюваного. Це 43-річний раніше судимий житель Житомирського району, який свою причетність до злодіянь визнав, пояснивши, що таким чином заробляв собі на прожиття. Викрадене одразу ж продавав випадковим перехожим, а кошти витрачав на власні потреби.

– Нині встановлена причетність чоловіка до трьох таких крадіжок у нашому місті, – коментує начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За всіма фактами триває досудове розслідування за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України, в ході якого правоохоронці встановлюють місце знаходження викраденого майна, а також перевіряють причетність затриманого до аналогічних злочинів, вчинених на території міста та району.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here