Home Кримінал Поліцейські виявили 0,5 кг наркотиків у квартирі 38-річного житомирянина

Поліцейські виявили 0,5 кг наркотиків у квартирі 38-річного житомирянина

131

 Торбину з висушеною рослинною масою, посуд та інше приладдя з рідинами та нашаруваннями речовин певного вигляду, характерного для наркотичних засобів, зберігав у себе вдома 38-річний житель м. Житомира. Нині поліція проводить досудове розслідування.

Інформація про можливе зберігання чоловіком у своєму помешканні наркотичних речовин надійшла дільничним офіцерам від місцевих жителів. Відтак 12 грудня за відповідною ухвалою суду у квартирі було проведено санкціонований обшук. Поліцейські виявили в оселі житомирянина мішечок з подрібненою рослинною масою вагою близько 0,5 кг, поліетиленові пляшки з прозорою рідиною, посуд зі специфічним запахом розчинника, інші пристосування з нашаруваннями коричневої речовини та шприц із залишками рідини.

Працівники Житомирського відділу поліції вилучили виявлене. Нині усе направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


– Господар помешкання вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів, – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Нині у рамках досудового розслідування ми з’ясовуємо походження усього вилученого та перевіряємо чоловіка на причетність до розповсюдження наркотичних засобів.


Відповідно до ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеженням чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here