Home Кримінал Під час кількахвилинної поїздки у тролейбусі у літньої житомирянки вкрали гроші

Під час кількахвилинної поїздки у тролейбусі у літньої житомирянки вкрали гроші

166

Правоохоронці застерігають житомирян про небезпеку залишитися без мобільного телефону чи гаманця під час поїздки у тролейбусі чи маршрутці у час пік. Аби не потрапити у неприємну історію, радять дотримуватися елементарних правил.

Мало не щодня до поліції надходять повідомлення від житомирян про крадіжки їх особистих речей у громадському транспорті.

Минулої доби до Житомирського відділу поліції звернулась 79-річна пенсіонерка із заявою про подібну ситуацію. Бабуся розповіла, що під час кількахвилинної поїздки у міському тролейбусі позбулася гаманця з 1,5 тисячами гривень із власної сумки.

За словами заявниці, у салоні громадського транспорту було велелюдно, а тому вона не відчула, що хтось перевіряє вміст її сумки.

Подібна історія трапилася і з жителькою м. Бердичева. Поки вона їхала у міському автобусі, з її жіночої сумочки хтось витягнув мобільний телефон, завдавши збитків на суму близько 3 тисяч гривень.І

нформація про вказані події була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліція вживає необхідних заходів для встановлення осіб кишенькових злодіїв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here