Home Кримінал Перець та ковбасу, «фаршировані» наркотиками, намагались передати ув’язненим у Житомирі

Перець та ковбасу, «фаршировані» наркотиками, намагались передати ув’язненим у Житомирі

170

27 серпня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого П. працівники Житомирської УВП-8 виявили у перці поліетиленовий пакунок з білою порошкоподібною речовиною. Мешканець Житомира, який передавав продукти харчування, одразу втік з місця події, покинувши решту речей просто за віконцем кімнати прийому передач. Вилучену підозрілу речовину передано для подальшої експертизи.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Аналогічний випадок трапився 25 серпня, коли під час догляду продуктової передачі для ув’язненого П. співробітники установи виконання покарань виявили у ковбасі пакунок з білою кристалічноподібною речовиною. Сорокаоднорічна мешканка Ш. міста Новоград-Волинський, яка передавала передачу, не змогла впевнено пояснити походження підозрілої речовини. Слідчо-оперативна група міліції, що за викликом прибула на місце події, затримала вказану громадянку для проведення першочергових слідчих дій.

Дані факти були зареєстровані у відповідності з чинним законодавством України, по них проводиться службова перевірка, відповідні матеріали направлені до Житомирського МВ УМВС України в області для прийняття рішення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here