Home Кримінал Намагаючись пограбувати кафе, злодій вбив його власника – 52-річного житомирянина

Намагаючись пограбувати кафе, злодій вбив його власника – 52-річного житомирянина

107

22 травня Корольовський районний суд м. Житомира підтримав клопотання слідчих про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 32-річному чоловіку, якого поліцейські затримали за обґрунтованою підозрою у причетності до зухвалого вбивства власника придорожнього кафе.

Нагадаємо, подія сталася 19 травня у Пулинському районі. Винуватцеві загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Тіло 52-річного чоловіка, жителя обласного центру, у приміщенні кафе знайшла дружина після того, як упродовж кількох годин не змогла додзвонитись до нього на мобільний.

Під час з’ясування усіх обставин поліцейські встановили, що підприємець звечора 19 травня затримався у кафе, наводячи лад у закладі, і вирішив там заночувати, аби пізньої пори не повертатись у місто.

– Це рішення стало для чоловіка фатальним. Цієї ж ночі до приміщення проник злодій, який несподівано для себе наткнувся на господаря. Між ними сталася сутичка, у результаті якої  підприємець отримав смертельні травми, – розповів т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Особу нічного крадія оперативники кримінальної поліції встановили, зібравши по деталям інформацію з місця події. Підозрюваного затримали того ж дня за місцем його проживання у с. Неборівці Пулинського району.

– 32-річний чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за умисне вбивство. Після вчинення злочину він не погребував забрати з кафе алкоголь, продукти та електроінструмент. Під час його затримання частину з викраденого було знайдено, – продовжує Сергій Крупєй.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here