Home Кримінал Налякані та обурені нічною стріляниною мешканці Олевська вийшли на акцію. ФОТО

Налякані та обурені нічною стріляниною мешканці Олевська вийшли на акцію. ФОТО

136

У ніч з 15 на 16 січня у райцентрі Олевсьвськ на Житомирщині у результаті конфлікту було поранено 6 осіб, а одна людина загинула.

Цю інформацію офіційно підтвердив начальник поліції області. За його інформацією на бандитські розбірки в Олевськ приїхали чоловіки зі Львівщини.

"За зібраними на цей час даними, конфлікт виник як на побутовому грунті, так і у результаті кримінальних розборок між місцевими та заїжджими "гастролерами", попередньо, зі Львівщини. Йому передувало з’ясування стосунків напередодні між чоловіками у кафе та на дискотеці. Нині поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини. Попередня правова кваліфікація події – Замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ) , ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усії їх транспортні засоби. Тривають подальші дії. Ситуація під контролем поліції і я звертаюсь до всіх олевчан – подібні розбірки поза законом, а нам з вами треба ПОРЯДОК і СПОКІЙ у вашому місті та районі. Ми повинні його забезпечити разом", – зауважив начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

Читайте також: Під час нічної стрілянини в Олевську одна людина загинула, є поранені, – депутат облради. ФОТО

Разом з тим, як і анонсували напередодні у соцмережі, об 11 годині 16 січня мешканці Олевська зібралися у центрі міста. Нічна перестрілка їх не лише налякала, але й обурила. Нині вимагають справедливого розслідування події та покарання винних.

Читайте також: Начальник ГУНП в Житомирській області позмагається за крісло керівника Нацполіції

Повідомляється, що після нічних подій правоохоронці перевіряють усі авто, які направляються в Олевськ.

Фото Олександр Ніколайчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here