Home Кримінал На Житомирщині залишили без змін термін відбування покарання організованій групі злочинців

На Житомирщині залишили без змін термін відбування покарання організованій групі злочинців

99

 За принципової позиції прокуратури Житомирської області учасники організованої злочинної групи відбудуть увесь термін законного покарання за скоєння ними злочинів на території Житомирщини. 

У четвер, 21 вересня 2017 року, ухвалою апеляційного суду  Житомирської області залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким  п’ятьох учасників організованої злочинної групи засуджено до покарання у виді позбавлення волі терміном від 8 років до 8 років 6 місяців.

Йдеться про те, що злочинна група протягом 2013 року вчиняла розбійні напади із застосуванням зброї та проникненням у помешкання жителів Овруча та Коростишева. 


Злочинні дії організованої групи кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений організованою групою), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України.
Органами поліції у кримінальному провадженні проведено досудове розслідування та з обвинувальним актом скеровано до суду.


Публічне обвинувачення у судовому розгляді забезпечувала прокуратура Житомирської області. 
Вироком Новоград-Волинського міськрайонного суду від 27.12.2016 усіх учасників злочинної групи визнано винними у скоєнні зазначених злочинів та призначено реальне покарання, яке апеляційною інстанцією залишено у силі.
 
Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here