Home Кримінал На Житомирщині викрили на хабарі двох правоохоронців

На Житомирщині викрили на хабарі двох правоохоронців

126

У п’ятницю, 3 лютого 2017 року, слідчим відділом прокуратури Житомирської області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримано під час одержання неправомірної вигоди заступника начальника та старшого оперуповноваженого одного із відділів  регіонального підрозділу Національної поліції України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Під час проведення оперативних заходів у рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України установлено, що два правоохоронці вимагали та одержали від жителя області неправомірну вигоду на суму одна тис доларів США.

За таку суму вони пообіцяли громадянину не притягувати його до кримінальної відповідальності за вчинене правопорушення та повернути раніше вилучене майно.

Неправомірну вигоду вилучено.

На даний час вирішується питання щодо обрання обом затриманим запобіжного заходу, а також щодо відсторонення їх від займаних посад.

Досудове розслідування проводиться слідчим відділом прокуратури Житомирської області.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на аккаунт «Першого житомирського» у Facebook, Google+ та ВКонтакте.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here