Home Кримінал На Житомирщині т.в.о. начальника відділення поліції привласнив майже 2 тис літрів пального

На Житомирщині т.в.о. начальника відділення поліції привласнив майже 2 тис літрів пального

157

Слідчий відділ прокуратури Житомирської області, за матеріалами  управління внутрішньої безпеки в області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення службовою особою одного з відділень поліції пального, виділеного ГУ Нацполіції в області для потреб поліції.

У понеділок, 20 березня 2017 року, прокуратурою області повідомлено про підозру т.в.о. начальника відділення поліції одного з районів області у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191(привласнення майна) КК України.

Установлено, що цей «горе-керівник» неодноразово у 2016 році отримував для заправки службового транспорту відділення картки на пальне, загалом на 1800 літрів, які привласнив.

Як повідомляють у прокуратурі, на даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here