Home Кримінал На Житомирщині повернули із незаконної оренди ставок площею понад 110 га вартістю...

На Житомирщині повернули із незаконної оренди ставок площею понад 110 га вартістю 3,5 млн грн

100

Коростишівською місцевою прокуратурою вжито заходів щодо забезпечення виконання рішення суду про повернення з незаконної оренди об’єкта загальнодержавного значення загальною площею понад 110 га, розташованого на земельній ділянці водного фонду на території Ставищенської сільської ради Попільнянського району.

Наразі акт прийому-передачі підписано, ставок площею понад 110 га вартістю 3,5 млн грн повернуто Попільнянській районній державній адміністрації.

Йдеться про те, що рішенням господарського суду Житомирської області визнано недійсним договір, укладений Попільнянською райдержадміністрацією із товариством з обмеженою відповідальністю про оренду ставу, що на території Ставищенської сільської ради, та зобов’язано його повернути шляхом підписання акту прийому-передачі.

Однак товариством добровільно не було підписано зазначені документи.
Коростишівською прокуратурою заявлено позов до суду, рішенням якого недобросовісного орендаря зобов’язано примусово підписати акт прийому-передачі ставу Попільнянській райдержадміністрації.

Наразі рішення суду виконано, про що складено акт державного виконавця та винесено відповідну постанову про закінчення виконавчого провадження. 

Довідково: став розташований на р. Кам’янка – притоці р. Рось, яка впадає у р. Дніпро та має загальнодержавне значення.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here