Home Кримінал На Житомирщині поліцейські вилучили у 21-ріного рівнянина мотопомпу, електрогенератор, 11 пожежних рукавів

На Житомирщині поліцейські вилучили у 21-ріного рівнянина мотопомпу, електрогенератор, 11 пожежних рукавів

95

У лісовому масиві поблизу с. Обища у двох жителів Рівненщини поліцейські вилучили автомобіль, мотопомпу та приладдя до неї. Розпочато досудове розслідування.

Уночі 25 травня працівники рейдової групи, до складу якої увійшли оперативники обласного Управління захисту економіки Національної поліції та місцеві поліцейські, помітили автомобіль «УАЗ», що прямував до лісового масиву.

Під час огляду транспортного засобу, за кермом якого перебував 32-річний житель Рівненської області, правоохоронці виявили мотопомпу та відповідне приладдя, що використовується для добування бурштину. У салоні авто також знаходився 21-річний рівнянин.

Працівники слідчо-оперативної групи Олевського відділення поліції вилучили транспортний засіб, мотопомпу, електрогенератор, 11 пожежних рукавів, металеві стержні, сачки та забірник.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафними санкціями, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here