Home Кримінал На Житомирщині поліцейські вилучили нарізний карабін із сумнівним дозволом на зберігання

На Житомирщині поліцейські вилучили нарізний карабін із сумнівним дозволом на зберігання

105

Під час спеціальних заходів, пов’язаних із незаконним заволодінням «Mersedes-Benz» у Житомирі, поліцейські перевіряли подібні транспортні засоби на автошляхах області. В Олевському районі на трасі Київ-Ковель інспектори у ході огляду салону машини виявили та вилучили мисливський нарізний карабін, дозвіл на який викликав сумніви.

Автомобіль «Mersedes-Benz GL 320 CDI» поліцейські зупинили на 226 км автодороги близько 22.50. За кермом перебував 43-річний житель м. Одеси, який надав поліцейським дозвіл на зброю та стверджував, що вона належить йому на законних підставах.

Проте, за оперативною перевіркою, проведеною на місці події, вказаний мисливський карабін на відповідному обліку не перебуває.

Відтак зброя, патрони до неї та пристрій для безшумної стрільби, знайдені в салоні авто, були вилучені.

Про це повідомляють у поліції.

Нині призначено відповідні експертизи та перевірки.Розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У разі підтвердження підозр щодо незаконності зберігання карабіну чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 7 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here