Home Кримінал На Житомирщині пенсіонерку пограбували через борг її онуки

На Житомирщині пенсіонерку пограбували через борг її онуки

107

За попередніми даними, мати дівчини, яка ніби позичила гроші подрузі, вимагала повернення боргу у її бабусі. У результаті сварки жінка зірвала з шиї пенсіонерки срібний ланцюжок з хрестиком. Нині за фактом грабежу розпочато досудове розслідування.

За словами заявниці, 63-річної жительки смт Першотравневого,  26 червня до неї на подвір’я прийшла жінка, яка повідомила, що її донька позичила онуці господині 200 гривень, які та так і не віддала. Тож неждана гостя стала вимагати повернення боргу.

Між жінками зав’язалася суперечка. Відтак незнайомка зірвала з шиї господині срібний ланцюжок з хрестиком, мовляв, це буде у рахунок боргу, та пішла геть.

Кілька днів пенсіонерка сподівалася, що їй вдасться вмовити кривдницю повернути прикрасу. Коли ж це не вдалося, звернулася до свого дільничного інспектора поліції.Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановили, що протиправне діяння вчинила 45-річна місцева жителька. Жінка у всьому зізналася. Викрадене у неї вилучили.

Як повідомляє прес-служба поліції, нині триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини події. Вирішення цивільних відносин поза правовим полем може обернутися для жінки штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 4 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here