Home Кримінал На Житомирщині пенсіонерка віддала шахраям заощадження

На Житомирщині пенсіонерка віддала шахраям заощадження

162

Незнайомці прийшли додому до 76-річної звягельчанки та розповіли слізну історію з проханням терміново обміняти їм гроші. Господиня сама віддала їм 500 євро, а згодом виявила, що зі сховку також зникли 8 тисяч доларів США. Нині розпочато досудове розслідування.

Жінка розповіла поліцейським, що 11 липня близько 12.00 до її квартири прийшли незнайомі чоловік та жінка. Вони благали про допомогу, розповівши історію про потрапляння в ДТП їх родича. Їм, мовляв, терміново потрібні гроші в іноземній валюті, аби врятувати травмованого.

Добросердна господиня запросила незваних гостей у помешкання та, діставши зі сховку, віддала їм 500 євро, отримавши у «заставу»… 8 доларів США. Постійно заговорюючи господиню, раптом до вбиральні попросилась гостя, потім її супутник. Після цього незнайомці швидко пішли.

Пенсіонерка, схаменувшись, перевірила сумочку, в якій зберігала заощадження. Її необачність вартувала 8 тисяч доларів США, які зловмисники знайшли та прихопили із собою.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи для встановлення осіб зловмисників.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here