Home Кримінал На Житомирщині оперативно затримали вбивць двох братів

На Житомирщині оперативно затримали вбивць двох братів

106

 21 березня до віділу поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з будинків райцентру тіл двох чоловіків. Сумнівів щодо насильницької смерті обох у поліцейських після прибуття за вказаною адресою не було.  Упродовж доби розшуківці встановили двох звягельчан, підозрюваних у вбивстві братів. Їх взято під варту.


У будинку, де знайшли загиблих, проживав один із них – 56-річний чоловік. Він лежав на підлозі, а поряд з ним на стільчику знаходився його двоюрідний брат – 58-річний житель с. Чижівки. Під час огляду місця події було встановлено, що причинами смерті обох можуть бути  травми та рани, наявні на їх тілах. Відтак було призначено відповідну судово-медичну експертизу.

Водночас поліцейські розпочали заходи із встановлення усіх обставин події.

– У ході першочергових дій ми з’ясували, що у ніч з 16 на 17 березня у цьому будинку відбувалося застілля за участі ще двох осіб, – розповів начальник ГУНП В’ячеслав Печененко, – Попередньо, ми дізнались, що між чоловіками виник конфлікт, який перейшов у побиття братів. Отримані при цьому травми й стали для обох фатальними.

Поліцейські встановили особи підозрюваних, ними виявилися раніше судимі місцеві жителі, 1975 та 1994 років народження. Обох нині затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. На місці подї було вилучено низку речових доказів.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here