Home Кримінал На Житомирщині мотоцикліст наїхав на поліцейського

На Житомирщині мотоцикліст наїхав на поліцейського

112

21 червня у с. Кошелівці Пулинського (Червонармійського) району 25-річний місцевий житель,  намагаючись втекти від поліцейських, вчинив наїзд мотоциклом на одного з них. Про це інформують у поліції.

На місці події було встановлено, що хлопець, ігноруючи вимогу правоохоронця про зупинку, на одній з вулиць села вчинив дорожньо-транспортну пригоду, під  час якої травмував 27-річного поліцейського.

Чоловікові була надана необхідна медична допомога без госпіталізації.За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, причиною таких дій стали наявні порушення у реєстрації та ввезенні мотоцикла на територію України, зокрема на ньому знаходився державний номерний знак, зареєстрований за іншим транспортним засобом.

Нині досудове розслідування триває.Чоловікові відповідно до санкції статті може загрожувати покарання від обмеження до позбавлення волі терміном до 5 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here