Home Кримінал На Житомирщині екологи провели рейд, результати вражають

На Житомирщині екологи провели рейд, результати вражають

97

28 та 29 серпня інспектори Державної екологічної інспекції провели рейдові перевірки на території Малинського та Коростенського районів.

В ході проведення перевірок складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення на громадян які знаходились на водоймі в селі  Лумля Малинського району та здійснювали незаконних вилов риби  в яких вилучено приблизно 3 км. незаконних знарядь лову (34 шт. риболовних сіток).

Про це повідомляє прес-служба екологічної інспекції.

1 протокол про адміністративне правопорушення  був складений на Центральному ринку  м. Малин за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного світу де затримано 20 кг риби.

Виявлено мисливця з незареєстрованою мисливською рушницею. Мисливця притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, зброю вилучено та передано до Малинського міського відділу міліції.

На території Коростенського району спільно з правоохоронними органами було викрито групу осіб які займались незаконним видобутком бурштину.

Затримано 3 лісовози без  відповідних дозвільних документів які були передані до правоохоронних органів  для з’ясування всіх обставин.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here