Home Кримінал На Крошні 31-річний житомирянин під час сварки вистрелив товаришу в голову

На Крошні 31-річний житомирянин під час сварки вистрелив товаришу в голову

165

2 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про постріл в одному з районів  Житомира. Поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками виникла суперечка поблизу багатоповерхівки, у ході якої один з них отримав поранення у вигляді відкритого проникаючого травмування лобної ділянки голови. Потерпілого було госпіталізовано, а іншого учасника конфлікту затримано поліцією.

Подія сталася близько 17.00. Працівники слідчо-оперативної групи поліції Житомирського відділу, які працювали на місці, попередньо встановили, що між 34-річним потерпілим та 31-річним затриманим неподалік багатоповерхівки на Покровській, що в обласному центрі,  виник конфлікт на грунті неприязних відносин.

Молодший з опонентів застосував пристрій для відстрілу гумових куль, у результаті чого травмував іншого учасника події.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) та ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На місці події затримано 31-річного чоловіка відповідно до ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вилучено пристрій для відстрілу гумових куль, який, по відповідним облікам, вважається втраченим власником.

Відомо, що обидва чоловіки – житомиряни і  раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

Триває з’ясування всіх обставин. Стан потерпілого тяжкий, він перебуває у реанімаційному відділенні.

 Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here