Home Кримінал На хабарі у Новоград-Волинському затримали оперуповноваженого місцевого відділу поліції

На хабарі у Новоград-Волинському затримали оперуповноваженого місцевого відділу поліції

172

Викриття та затримання нечистого на руку поліцейського стало результатом спільної роботи працівників Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та УСБУ з очищення лав правоохоронців від нечесних та негідних працівників.

17 червня у м. Новограді-Волинському працівники Департаменту внутрішньої безпеки спільно з УСБУ  під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 9 тисяч гривень затримали оперуповноваженого місцевого відділу поліції.

Таку суму поліцейський вимагав та одержав від  жителя райцентру за допомогу у вирішенні питання про непритягнення до кримінальної відповідальності.

Факт отримання неправомірної вигоди був задокументований, а грошові кошти вилучені.

За вказаним фактом військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Позиція керівництва Головного управління Нацполіції в Житомирській області щодо викриття у своїх рядах негідних і нечистих на руку поліцейських є принциповою: однозначне звільнення з органів внутрішніх справ і безумовне притягнення до відповідальності згідно із чинним законодавством.

Процес очищення рядів правоохоронців від негідних працівників триватиме і надалі, – повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here