Home Кримінал Міліція шукає винних у сутичці на засіданні архітектурно-містобудівної ради

Міліція шукає винних у сутичці на засіданні архітектурно-містобудівної ради

137

Вчора, 30 вересня сталась сутичка між місцевими активістами та невідомими молодиками в управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, де проходила містобудівна рада, на якій планувалось розглянути питання будівництва АТБ у центрі міста.

Активісти звернулися з заявою до міліції

"30 вересня до Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про конфлікт між невідомими та представниками громадського активу. Нині в рамках відкритого кримінального провадження міліція розпочала проведення низки слідчо-розшукових дій", – повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

На місце події, до однієї з державних установ обласного центру, виїхала слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції. Правоохоронці з’ясували, що між невідомими особами та громадськими активістами, які прибули на засідання архітектурно-містобудівної ради, виникла суперечка. Двоє активістів повідомили міліціонерам про вчинення невідомими особами відносно них протиправних дій.

Вказані заяви відповідним чином зареєстровані. Попередня правова кваліфікація – ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. В рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження міліція розпочала відповідні перевірки, направлені на встановлення усіх обставин події та причетних до неї осіб.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here