Home Кримінал Камери спостереження зафіксували розбійний напад на АЗС у Житомирському районі. ВІДЕО

Камери спостереження зафіксували розбійний напад на АЗС у Житомирському районі. ВІДЕО

128

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особи невідомих, які 17 січня цього року вчинили розбійний напад на автозаправну станцію, розташовану на 154 км автодороги Київ-Чоп.

Близько 3.40 до приміщення АЗС ввійшло двоє чоловіків, які погрожуючи працівникам, забрали наявні у касі гроші та з місця події зникли. Дії зловмисників зафіксували камери відеоспостереження.

Міліцією за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Житомирський РВ УМВСУкраїни в Житомирській області.

На даний час тривають спеціальні заходи із розшуку нападників. Шановні громадяни, якщо ви можете допомогти встановити їх особи, повідомте до міліції за номерами: (0412) 407-803, 407-804, 093-026-26-73, 0982078728. Конфіденційність гарантована.

Прикмети розшукуваних:

Перший чоловік – зростом близько 180-185 см, віком 35-40 років, сутулий, міцної тілобудови, обличчя овальне.

Був одягнутий у фуфайку жовтого кольору з чорним коміром, куртку темно-зеленого кольору, темні укорочені штани, армійські ботинки з берцями темного кольору, спортивну шапку темного кольору. На голову була одягнена коричнева маска з прорізями для очей, під правим оком – цятка бурого кольору. На руках мав білі господарські рукавички. Розмовляв українською мовою.


Другий чоловік – зростом близько 165-170 см, одягнений у куртку темного кольору з хутром світлого кольору на рукавах, кепку чорного кольору, на козирку якої є смужка коричневого кольору, на руках – білі господарські рукавички. На спині мав рюкзак військового зразка темно-зеленого кольору.



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here