Home Кримінал Хабарниці з Коростишівської міськради обрали запобіжний захід

Хабарниці з Коростишівської міськради обрали запобіжний захід

101

Прокуратурою Житомирської області подано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою посадовій особі, яку затримано під час одержання неправомірної вигоди на суму 160 тис.

Корольовським районним судом м. Житомира розглянуто клопотання та обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту із застосуванням цілодобового засобу електронного контролю терміном на 60 діб.

Прокуратурою області внесено апеляційну скаргу на ухвалу суду першої інстанції.

Як повідомлялося раніше, правоохоронці затримали начальника відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Коростишівської міської ради під час одержання 160 тис грн – чергової частини неправомірної вигоди. Усього посадовець вимагала від житомирянина 8 тис доларів США за вирішення питання щодо перереєстрації прав власності на підприємство.

Такі дії кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Прокуратурою області також подано клопотання до суду про відсторонення керівника відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців міськради від посади.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, досудове розслідування яке проводиться Національною поліцією в області, триває.

Підписуйтесь на аккаунт «Першого житомирського» у Facebook, Google+ та ВКонтакте.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here