Home Кримінал Екс-посадовця Житомирського бронетанкового заводу залишили під вартою

Екс-посадовця Житомирського бронетанкового заводу залишили під вартою

107

Колегія Апеляційного суду Львівської області погодилася з аргументами військової прокуратури Західного регіону України у кримінальному провадженні і залишила в силі рішення Шевченківського районного суду м. Львова від 21.01.2016 щодо обрання колишньому заступнику директора – начальнику відділу матеріально-технічного забезпечення ДП «Житомирський бронетанковий завод» міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Судом також залишено, як альтернативу, заставу в розмірі 30,000,000 грн.

Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Нагадаємо, слідчі військової прокуратури Західного регіону України за оперативного супроводу Управління захисту економіки у Житомирській області і УСБУ у Львівській області, на підставі зібраних доказів, повідомили про підозру вказаному правопорушнику у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

У ході проведення досудового розслідування кримінального провадження здобуто достатньо доказів для підозри вказаної службової особи державного підприємства у заволодінні шляхом зловживання службовим становищем державними коштами у сумі понад 23 млн грн за попередньою змовою з керівником ТОВ «Укрвагонремтранс». Указані грошові кошти були виділені державою на ремонт бронетанкової техніки для подальшого спрямування в зону проведення АТО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here