Home Кримінал Два львів’янина вкрали 100 шоколадок із житомирського супермаркету

Два львів\’янина вкрали 100 шоколадок із житомирського супермаркету

201

Двоє дорослих чоловіків викрали з супермаркету на Житомирщині близько ста плиток шоколаду на суму 2 тис. грн. 

Про це повідомила прес-служба УМВС в Житомирській області.

Про викрадення солодощів, правоохоронцям повідомили в адміністрації супермаркету. Виклик на лінію  "102" надійшов близько 18.00, учора 28 серпня, йдеться у повідомленні. Плитки вкрали просто з прилавки. Їх вартість оцінена у дві тисячі гривень. 

Заявники повідомили правоохоронців про прикмети злодіїв та автотранспорт, на якому вони пересувалися.

Про подію й інші відомості було сповіщено усі зовнішні наряди міліції, які несли службу з охорони громадського порядку на вулицях обласного центру. Вже за чверть години екіпаж працівників ДАІ на виїзді з м. Житомира помітив автомобіль "Део", який стояв на узбіччі. За прикметами машина була схожа на розшукувану. У її салоні знаходилися двоє чоловіків, за описом схожих на крадіїв. У салоні автівки правоохоронці знайшли сумку, наполовину заповнену шоколадними виробами. Загалом вилучено  близько ста плиток шоколаду різних марок.

Правоохоронці встановили, що затриманими є 37-ми та 38-річні львів’яни, які приїхали у Житомир на гостини. Навіщо їм знадобилася така кількість солодощів, чоловіки чітко пояснити не змогли. Читайте також: Підліток вкрав артефакт з руїн Помпеї, щоб купити iPhone 6 За фактом крадіжки міліція порушила кримінальне провадження. 

Нині любителям солоденького світить штраф, громадські або виправні роботи. Утім їх можуть і позбавити волі на строк до трьох років.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here