Home Кримінал Довірлива житомирянка продала кольє без гошей

Довірлива житомирянка продала кольє без гошей

103

Удень 25 липня до Житомирського відділу поліції звернулась 56-річна жителька обласного центру із повідомленням про ошуканство.

Схвильована жінка розповіла, що минулого вечора віддала своє золоте кольє незнайомцеві, вірячи, що здійснила вигідну продажу.

Як з’ясувалось, заявниця розмістила оголошення про продаж коштовної речі на одному з популярних інтернет-сайтів. Досить швидко знайшовся покупець, який дійшов згоди щодо ціни та пообіцяв перерахувати кошти на її банківський рахунок. А от ювелірний виріб жінку попросив віддати посередникові, який завітає до неї після сплати. Мовляв, річ надто цінна, щоб пересилати її будь-яким способом.

Відтак увечері на мобільний телефон заявниці надійшло смс-повідомлення про зарахування на її банківський рахунок 10 800 гривень – суми, обумовленої з покупцем. Жінка не звернула увагу, що номер відправника дещо відрізнявся від банківської системи розсилки. Та й посланець покупця вже прийшов, аби забрати товар. Тож господиня віддала цінну річ незнайомцеві.

Лише наступного дня, спробувавши зняти кошти, жінка зрозуміла, що її ошукали. Виявилось, що її рахунок ніхто не поповнював. Житомирянка звернулась до поліції.

Нині відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи для встановлення осіб, причетних до злодіяння.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here