Home Кримінал Активісти публічно просять нового прокурора зустрітись з ними і обговорити ряд питань

Активісти публічно просять нового прокурора зустрітись з ними і обговорити ряд питань

142

Генеральний прокурор Олег Махніцький представив нового прокурора Житомирської області. Ним став Дмитро Лубчук. Виступаючи за відкритість та прозорість діяльності прокуратури, Олег Махніцький втім не надав слова представникам громадськості.

Під час своєї промови генпрокурор неодноразово наголошував на важливості співпраці з активістами. Особливу увагу приділяв питанню боротьби з корупцією, зазначивши, що саме вона була причиною масових протестів українців.

Однак слова генерального прокурора почали розходитись зі справою одразу на засіданні – голос активістів Майдану не був почутий: «Глибоко розчарований генпрокурором Олегом Махніцьким. Я хотів виразити надію на ефективну роботу нового керівництва прокуратури, зокрема у боротьбі з тотальною корумпованістю та безнаказаністю структури. Генпрокурор чудово бачив, що я підвівся для виступу і просто закрив засідання та швидко залишив приміщення разом з новопризначеним прокурором області», – обурюється ДемАльянсівець Владислав Пучич.

Активісти також хотіли передати генпрокурору заяву про злочин колишнього в.о. прокурора області Анатолія Чумаченка, підписану лідерами Демократичного Альянсу, Автомайдану, Правого Сектору, Самооборони та Майдану.

«Ми публічно звертаємось до новопризначеного прокурора області з пропозицією зустрітись та обговорити ряд важливих для громади питань. Також хочемо передати відповідну заяву», – говорить Владислав Пучич.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here